Albin Lee Meldau

And Friends

Albin Lee Meldau

ALBIN LEE MELDAU TILL AVICII ARENA!

Albin Lee Meldau + hans musikaliska vänner + en 65 personer stark symfoniorkester. Det kommer verkligen att bli en mycket speciell kväll då en av landets mest folkkära artister fyller Avicii Arena 25 mars.

 

Kuriosa

Det var 2018 som Albin Lee Meldau fick sitt bredare genombrott via TV4:s Så mycket bättre. Då han fyra år senare

Det var 2018 som Albin Lee Meldau fick sitt bredare genombrott via TV4:s Så mycket bättre. Då han fyra år senare återvände till programmet hade mycket förändrats. Han har varvat svenska med engelska, sett hur publiken har vuxit sig större och större, åkt på utsålda turnéer och skämt bort oss med ett pärlband av fantastiska låtar. ”Josefine”, ”Forget About Us”, ”På riktigt” – höjdpunkterna är många. Då Albin nu är aktuell med nytt material på svenska passar han på att bjuda in till en oförglömlig kväll i Avicii Arena.

Under ledning av dirigent Christian Karlsen kommer Albin Lee Meldau att ackompanjeras av Gränslandet Symfoniorkester. Den 65 personer starka orkestern kommer att klä Albins känslosamma låtar i en ny skrud och vi får chansen att upptäcka andra sidor av hans älskade låtskatt. Dessutom har Albin bjudit in en rad vänner som kommer att gästa honom på scen.

De två senaste somrarna har Albin Lee Meldau rest landet runt och sålt ut konsert efter konsert. Nu är det dags för fansen runt om i Sverige att komma till honom. Lördagen den 25 mars tar han, tillsammans med sina vänner och Gränslandet Symfoniorkestern, över Avicii Arena.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

Datum & tider

  • Lördag
    25 mars 2023

    • 18:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Låt Bolt skjutsa dig till arenan 

För smidiga och prisvärda resor till och från evenemanget. Välj din destination och bli upphämtad på bara några minuter. Njut av åkturen! 

Testa nu
Låt Bolt skjutsa dig till arenan