Disney 100

The Concert

Musik/show
Disney 100

Den helt nya konsertföreställningen Disney100: The Concert kommer till Avicii Arena i Stockholm den 19 oktober 2023 för att fira Disneys 100-årsjubileum.

Showen kommer bland annat att innehålla de bästa låtarna från filmer som Skönheten & Odjuret, Mary Poppins och Encanto och utvalda klassiker från Pixar, Star Wars och Marvel. Legendariska filmscener kommer att visas på en enorm skärm samtidigt som den fantastiska musiken spelas av Hollywood Sound Orchestra tillsammans med inbjudna stjärnsolister. Det blir en magisk helhetsupplevelse!

Kuriosa

Sedan The Walt Disney Company grundades 1923 har dess hjältar och hjältinnor förkroppsligat fantasi, magi, stora känslor och drömmar i fascinerande världar till toner av fantastisk och många gånger prisbelönt musik.

Oavsett om låtarna har framförts under vattnet eller på öppet hav, långt ut i universum eller hemma i barnkammaren har soundtracken till Disneys berättelser gått rakt in i hjärtat och berört generation efter generation.

Konsertserien Disney in Concert har förtrollat fans runtom i världen sedan 2016. Den nya specialversionen av konserten presenteras som en del av Disney’s 100-årsjubileum, och kommer att bjuda på en oöverträfflig fest för att fira 100 år av äventyr, 100 år av känslor och 100 år av Disneys musikaliska magi.

Disney100: The Concert kommer till Stockholm och Avicii Arena den 19 oktober 2023.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio i samarbete med Semmel Concerts.

Datum & tider

  • Torsdag
    19 oktober 2023

    • 17:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans