High 5ive Summer Fest 2023 - INSTÄLLT

Festival

Musik/show
High 5ive Summer Fest 2023 - INSTÄLLT

High 5ive Summer Fest ställs in

Tyvärr behöver vi meddela att High 5ive Summer Fest på Betongparken den 31 juni - 1 juli ställs in. Alla biljetter återlöses automatiskt.

Det är med största sorg vi har behövt fatta ovanstående beslut. Vi vill vara tydliga med att detta inte är ett beslut vi velat ta och att vi gjort allt vi kunnat för att undvika detta.

Kontakta AXS för eventuella frågor gällande återbetalning.


/High 5ive Music

Stockholms egna alternativa festival med fokus på Emo, Metal och Hardcore är tillbaka i Betongparken den 30 juni - 1 juli 2023!

Succén från 2022 är tillbaka och blir ännu större när High 5ive Summer Fest flyttar in i Betongparken, intill Tele2 Arena.
Är du ett fan av Emo, Metalcore eller Hardcore? Har du alltid drömt om att få åka på Vans Warped Tour? Då är detta festivalen för dig.
Ta fram den randiga tröjan, kajalpennorna och snöra på dig dina bästa Converse för nu åker vi rätt in i moshen.


Kuriosa

High 5ive Summer Fest utspelade sig under 2022 på Fållan i Stockholm, där band som Electric Callboy, Blind Channel, We Came As Romans och Vildhjarta syntes på scenen.
I år flyttar man några kvarter ner mot Tele2 Arena och Svenne Berkas Torg där nya Betongparken blir hem för Sveriges mest alternativa festival.

Artister på festivalen annonseras inom kort!

Åldersgräns 18+


För mer info: www.high5ivefestivals.se

Datum & tider

  • Lördag
    1 juli 2023

    • 13:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer