Hov1

Musik/show
Hov1

Över 1 miljard streams. 13 låtar som gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. HOV1 är ett av landets absolut största artister och den 18 augusti spelar de på Betongparken!

Kuriosa

Under 2021 lyckades HOV1 med bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1”, som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid”) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.

Datum & tider

  • Fredag
    18 augusti 2023

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Hitta till Betongparken

Entréerna ligger på arenans norra sida, för att enklast hitta hit - Gå till spegelkonstverket ''The Mirror'' som ligger på arenatorget och följ skyltningen på LED-bandet. 

Vägbeskrivning
Hitta till Betongparken
Alla evenemang