Lil Tjay

Sensationen intar Annexet

Musik/show
Lil Tjay

LIL TJAY GER EFTERLÄNGTAD SVERIGEKONSERT I VÅR

Lil Tjay ligger bakom hitlåtar som “Calling My Phone (feat 6LACK)”, “F.N” och “Pop Out”, som han har gjort tillsammans med Polo G, har över 700 miljoner streams. Missa inte när sensationen Lil Tjay intar Annexet den 6 april för en efterlängtad konsert!

LIL TJAY Meet & Greet
The package includes:

  • One GA/standing ticket to the concert
  • Early Entry
  • Selfie with LIL TJAY
  • Autograph
  • An exclusive merchandise item

Kuriosa

21-åriga internetsensationen har under sin karriär samlat på sig miljontals med streams. Efter ett år i fängelse åtog han sig uppdraget att hitta lagliga vägar mot sina musikdrömmar. Studion blev hans fristad och hans första inspelning födde den hjärtlösa men ändå catchy “Resume”. Strax efter släpptes “Brothers” som gjorde honom till ett internetfenomen. Han har sedan dess samarbetat med namn som YG, Pop Smoke, Tory Lanez och 6LACK. Samarbetet med 6LACK på den banbrytande singeln “Calling My Phone” toppade flera streaminglistor.

Lil Tjay följde upp det virala spåret med sitt efterlängtade andra album “Destined 2 Win” i april 2021, som debuterade som nummer 5 på Billboard 200-listan. Lil Tjay överlevde en nästan dödlig skottlossning 2022 och är nu tillbaka för att ta revansch, med planer på att 2023 ska bli ett stort år fyllt med ny musik.

Vi är glada att kunna välkomna Lil Tjay till Annexet den 6 april!

Datum & tider

  • Torsdag
    6 april 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans