Robbie Williams

XXV Tour

Robbie Williams

ROBBIE WILLIAMS TILL AVICII ARENA!

Robbie Williams åker ut på Europaturnén “XXV” för att fira 25 år som soloartist. Arenaturnén sker i samband med hans senaste album med samma namn som släpptes för bara några veckor sedan. Albumet innehåller hans allra största låtar och fansens favoriter från hans imponerande solokarriär. Den 1 mars 2023 ser vi äntligen Robbie Williams inta Avicii Arena i Stockholm!

För bara några veckor sedan släppte Robbie sitt album “XXV” som toppade listorna redan under första veckan. “XXV” blev hans fjortonde album att nå en förstaplacering på de brittiska topplistorna och gjorde Robbie till den soloartist med flest #1 album. Han motsvarade Elvis Presleys listrekord när han säkrade sitt trettonde topplistade album med 2019 års “The Christmas Present”. Endast The Beatles, med sina 15 stycken, har nu fler brittiska album som nått en första placering.

Hans imponerande karriär har gett honom flera prestigefyllda priser, en gedigen fanskara världen över och många är eniga om att han är en musikikon. Den 1 mars ser vi fram emot att se Robbie Williams återvända till Sverige för en efterlängtad konsert på Avicii Arena i Stockholm!

Datum & tider

  • Onsdag
    1 mars 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Låt Bolt skjutsa dig till arenan 

För smidiga och prisvärda resor till och från evenemanget. Välj din destination och bli upphämtad på bara några minuter. Njut av åkturen! 

Testa nu
Låt Bolt skjutsa dig till arenan