Superior Challenge 25

Norra Europas största MMA-gala

Superior Challenge 25

Succén med Superior Challenge på Annexet fortsätter. Norra Europas främsta MMA-gala tar över Annexet den 10 december 2022 för sitt 25:e evenemang. I vanlig ordning kan publiken förvänta sig spektakulära MMA-matcher med Sveriges och Nordens MMA-elit som tar sig an internationella motståndare i världens största MMA-bur. Missa inte denna unika möjlighet att uppleva högkvalitativ adrenalinfull sportunderhållning när MMA är som bäst.

Var med och heja fram våra svenska och nordiska MMA-stjärnor och bidra till den magiska atmosfären i arenan. Superior Challenges fighters bjuder på MMA-underhållning på högsta internationella nivån och en oförglömlig upplevelse som måste upplevas live.

Boka dina biljetter och var med när vi skriver MMA-historia. För sällskap som vill höja underhållningsnivån ytterligare finns de populära VIP-paketen tillgängliga till ett väldigt attraktivt pris. VIP-paketen innehåller ingång via VIP-entré, VIP-bord för 4–6 personer på VIP-hyllan med den bästa vyn över MMA-buren, charkbricka och tilltugg, Champagne, och tillgång till egen VIP-bar mm.

Rekommenderad åldersgräns är 18 år och minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

För mer information, gå till superiorchallenge.com

För att tagga till, se klippet

Datum & tider

  • Lördag
    10 december 2022

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Låt Bolt skjutsa dig till arenan 

För smidiga och prisvärda resor till och från evenemanget. Välj din destination och bli upphämtad på bara några minuter. Njut av åkturen! 

Testa nu
Låt Bolt skjutsa dig till arenan