Tomten och Bocken rider igen

Årets charmigaste julshow

Musik/show
Tomten och Bocken rider igen

TOMTEN OCH BOCKEN – RIDER IGEN

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Turnén sträcker sig över 12 arenor i Sverige. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.

Sätt guldkant på ditt besök!

Loge:  

Upplev Tomten och Bocken – Rider igen, i Avicii Arena den 7 december 2023, i en exklusiv Loge för 16 personer! 

Ingång sker via Premium entré där värdar tar emot och hjälper er till logen. Kvällen startar med en välkomstdrink i vår tillhörande Premium Lounge och när ni slår er ner till bords, avnjuter ni en tvårättersmiddag.  Evenemanget ses sedan från sittplatserna inne i Logen. Logen säljs antingen som en egen exklusiv yta alternativt som separata platser/del i loge. 

Härligare än så kan det knappast bli! 

Logen är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter evenemanget. 

Välkommen till en oförglömlig Live-upplevelse! 

Önskar ni boka en hel loge (16 personer) vänligen kontakta oss på vip@stockholmlive.com, så skräddarsyr vi ett paketpris för er.  Och har du övriga frågor kring våra Premiumupplevelser – tveka in att höra av dig till oss på samma mailadress, vip@stockholmlive.com 

Enhet i American Express Lounge 

Upplev Tomten och Bocken – Rider igen, i Avicii Arena den 7 december 2023, i en loungesoffa eller barstolsenhet! 

Ingång sker via American Express Premium entré där värdar tar emot och hjälper er till loungen. Kvällen startar med en välkomstdrink och när ni slår er ner till bords, avnjuter ni en tvårättersmiddag. Evenemanget ses sedan direkt från er loungesoffa eller barstolsenhet. Varje enhet går att köpas för 2 eller 4 personer. 

Härligare än så kan det knappast bli! 

American Express Lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter evenemanget. 

Välkommen till en oförglömlig Live-upplevelse! 

Har du frågor kring våra Premiumupplevelser – tveka in att höra av dig till oss på vip@stockholmlive.com 

Datum & tider

  • Torsdag
    7 december 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige