Babymetal

UK & EU TOUR 2023

Music/show
Babymetal

ALBUMAKTUELLA BABYMETAL TILL SVERIGE I HÖST!

Japanska BABYMETAL är högaktuella med nysläppta albumet THE OTHER ONE med låtar som Monochrome och Divine Attack - Shingeki -, som på mindre än en månad samlat på sig över 9 miljoner streams. Senast de var här sålde konserten slut snabbt och den 15 november återvänder äntligen BABYMETAL för en konsert på Annexet i Stockholm som en del av deras världsturné.

Biljetter släpps på fredag den 21 april klockan 10:00

I april 2016 blev BABYMETAL de första japanska artisterna någonsin att spela på prestigefyllda Wembley Arena i Storbritannien. Tre år senare uppträdde de på en av världens största musikfestivaler, Glastonbury Festival, där deras framträdande skapade stora rubriker runtom i världen. Senare samma år startade BABYMETAL sin METAL GALAXY världsturné och kort därefter headlineade gruppen sin första amerikanska arenashow, samtidigt som de hade en världsomspännande release av deras tredje album METAL GALAXY. Albumet rankades nummer 13 på US Billboard Top 200 och blev det första albumet av en asiatisk artist att nå en förstaplacering på Top Rock Albums Charts.

Med ett färskt album ute är gruppen nu aktuella som special guest på Sabatons Europaturné för att sedan ge sig ut på deras egen världsturné – missa inte BABYMETAL på Annexet i Stockholm den 15 november!

Dates & times

  • Wednesday
    November 15, 2023

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

We are fans of fans

The shopping mall for fans. What are you a fan of? Fashion? Baking? Sushi lunches? At Globen Shopping, you'll find everything to grow and  deepen your interests. 

Read more
We are fans of fans

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige