Frida Braxell

Allt vi trodde på - releasekonsert

Music/show
Frida Braxell

Frida Braxell kan vara den bäst bevarade hemligheten på svensk musikhimmel. Men de som har haft turen att upptäcka hennes musik har trollbundits av hennes texter och vardagliga beskrivningar av livet. I april släpper hon det efterlängtade albumet ”Allt vi trodde på”. Det firas med en releasekonsert på Södra teatern. Tillsammans med originalbandet från plattan bjuder hon på en exklusiv konsert och förhandslyssning på albumet, som släpps först dagen efter.

Artisten och låtskrivaren Frida Braxell har gjort sig känd för sina berättande och målande texter, direkt tagna ur livet. Musikaliskt rör hon sig mot folklig pop som sträcker sig utanför normen och är både lyxig och detaljrik. Bakom sig har hon skickliga och välrenommerade musiker, som normalt syns på tv-galor och bakom Sveriges största artister. Under år 2022 ökade hennes lyssnarantal med hela 473%. Dessutom gjorde hon, tillsammans med bandet sin största turné hittills. ”Allt vi trodde på” är Fridas fjärde album. Ett album om tonårsdrömmar och vuxensanningar, om förväntningar och när livet inte blir som man tänkt sig.

De första singlarna från skivan är redan släppta och har tagits emot väl av publik och kritiker. Såhär skriver Popmuzik om singeln ”Bitar av himlen” "Det är filmiskt, vackert och imponerade. En klassisk poplåt som känns lyxig i sin förpackning. Det är sällan man hör denna typ av arrangemang och detaljrikedom i en låt idag. Vilket gör både Bitar av himlen och Frida unik." - Johan Alexed, Popmuzik

Biljetter till evenemanget finns ute nu! 

Dates & times

  • Thursday
    April 27, 2023

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more