Stockholm Voices Salong

skivrelease med gäster

Music/show
Stockholm Voices Salong


Kära Stockholm Voices-vän! Mosebacke ETB har i samråd med Stockholm Voices beslutat att göra konserten 21/4 till ett evenemang med fri entré. Dock gäller gästlista för inträde och de som köpt biljetter kommer återbetalas och skrivas upp på gästlistan. Gruppen firar release för nya skivan New Horizon. Skivan och annan merchandise kommer finnas till försäljning för dig som vill fortsätta lyssna och stötta gruppen. Varmt välkommen!

Maila ditt namn till info@stockholmvoices.com för gästlista.  

Vokaljazzkvartetten Stockholm Voices har tillsammans med sitt band fångat den svenska jazzpubliken sedan debut-turnén våren 2014. Utsålda konserter och stående ovationer har kantat Stockholm Voices framfart och gjort dem till en eftertraktad akt bland jazzklubbar och festivaler. Gruppen bjuder på precisionsslipad stämsång med fyra personliga och ekvilibristiska röster som tillsammans skapar ett unikt sound.

Den skivaktuella gruppen bjuder i vår in till Stockholm Voices Salong. Under fem kvällar framförs musik med handplockade låtar från The American Songbook samt låtar från nya skivan New Horizon där Paul McCartneys musik arrangerats om i vokalglittrande jazzskrud. 

Till varje salong bjuds en gästartist in för att förgylla kvällen ytterligare! Missa inte detta unika tillfälle att höra Stockholm Voices med band och gästartister. Möt en dynamisk grupp som svänger som ett storband. Stockholm Voices - a Vocal Powerhouse.

Dates & times

  • Friday
    April 21, 2023

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more