Stockholm Live Catering söker en Hovmästare

Stockholm Live Catering söker nu hovmästare till arenornas restauranger och premiumytor. Vi söker dig som är positiv, strukturerad och passionerad för ditt arbete. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och har ett trevligt bemötande i alla situationer, mot såväl gäster som kollegor.

Din profil

Vidare önskar vi att du är ordningsam, pålitlig och har ett öga för detaljer. Är flexibel, självmotiverad och en problemlösare. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs att jobba mot uppsatta mål och i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för mat och dryck. Tidigare erfarenhet som servis och hovmästare är meriterande.

Om rollen

Våra restauranger och premiumytor är öppna både under dag- och kvällstid. Därmed söker vi dig som kan arbeta flexibelt under både vardagar och helger enligt ett schema.

  • Säkerställa att driften genomförs med högsta kvalitet, effektivitet, gästnöjdhet och lönsamhet.
  • Vara operativt ansvarig och delta aktivt i arbetet kring att ge våra gäster en fantastisk upplevelse från början till slut.
  • Vara en stark ledare som delegerar, tar ett stort eget ansvar och aktivt deltar i utbildning av servispersonalen.
  • Rollen kräver även att du har ett helikopterperspektiv över din enhet för att snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter och finnas på plats där du behövs.

Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till fb.personal@stockholmlive.com. Märk ansökan med ”Hovmästare”.

Tveka inte på att kontakta oss, hoppas vi ses!

dorel-gnatiuc-sLEO6BoRZF8-unsplash copy 2