SkyView

Upplev Stockholm från ovan

SkyView är attraktionen som tar dig upp längs utsidan av Avicii Arena via två specialdesignade glasgondoler. Här får du en panoramautsikt över hela Stockholm på 85 meters höjd.

Köp biljett

Öppettider & hitta

Måndag-Fredag 10.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00)
Lördagar 10.00-16.00

Kapacitet/gondol är 12 personer. Vi finns vid Avicii Arena, Arenatorget 2, 121 77 Johanneshov

Hitta hit
skyview_skylt

Biljettpriser

Barn mellan 0-4 år: 0 kr
Barn mellan 5-12 år:
130 kr
Vuxna: 170 kr
Pensionär (+65 år): 130 kr

Endast kortbetalning på plats. Självklart kan du köpa biljetter online i förväg. Biljettköp fungerar i alla webbläsare förutom Internet Explorer och Microsoft Edge. Du behöver ha öppnat ditt betalkort för internetköp. Kika i din skräppost om du inte hittar din biljett i mailen.

Boka biljett
skyview_biljett

Boka flera eller mera?

Ta med kollegorna eller släkten på en höjdarupplevelse! Eller drömmer ni om att gifta er med Stockholm under fötterna? Vi hjälper till att arrangera en unik upplevelse för privatpersoner och företag. Kreativiteten och säkerheten är det enda som sätter gränserna!

Hör av dig
skyview_exterior

Mer om SkyView

  • SkyView öppnade år 2010. Detta kunde ske först efter att vi förstärkte Avicii Arenas takkonstruktion med 42 ton stål och därefter monterades ytterligare 70 ton räls på arenans utsida. De specialdesignade glasgondolerna är byggda av skidlifttillverkare i Östersund och det finns ingen liknande anläggning någonstans i världen.

  • Kolla SkyViews omdömen på Tripadvisor

  • Stora väskor och barnvagnar får inte tas med i gondolerna men kan självklart ställas på anvisad plats utanför.