Våra arenor

Avicii Arena

Världens största sfäriska byggnad och en självklar del av huvudstadens siluett. Här har alla stora evenemang ägt rum sen 1989 och idag är det en av Sveriges mest älskade och besökta arenor. Den 19 Maj 2021 fick arenan namnet Avicii Arena.

Till Avicii Arena
avicii_arena_start

Friends Arena

De stora ögonblickens arena där fotbollsspelare avgör finaler och världsartister skapar magi. Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor med Svenska Herrlandslaget i Fotboll och AIK Fotboll som hemmalag.

Till Friends Arena
friends_arena_start

Tele2 Arena

Tele2 Arena är en toppmodern multiarena och hemmaborgen för två av Stockholmslagen i fotbollsallsvenskan och de stora världsstjärnorna. Arenan har skjutbart tak, transparent fasad och prispokaler som ”Årets arena” i bagaget.

Till Tele2 Arena
tele2_arena_start

Södra Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla: samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Till Södra Teatern
SodraT_start

Hovet

En av Sveriges mest anrika arenor invigdes redan 1955 – då som öppen arena vid namn Johanneshovs Isstadion. Taket tillkom 1963 och idag är det en multiarena som utöver många hockeymatcher också används flitigt för bland annat konserter.

Till Hovet
hovet_start

Annexet

Samtidigt som Avicii Arena uppfördes, byggdes vår minsta arena Annexet som en direktansluten anläggning som i första hand var tänkt som en träningshall för områdets ishockeyklubbar. Idag är det en intim multiarena med stor flexibilitet.

Till Annexet
annexet_start

Betongparken

Nya utomhusscenen som kommer att vara tillgänglig mellan maj-september från och med vår 2023. Ett inhägnat utomhusområde på 5700kvm belägen mellan de två stora entrétrapporna utanför södra sidan av Tele2 Arena, med en kapacitet på 5000 åskådare.

Till Betongparken
BP_GIF