Avicii Arena

En självklar del av huvudstadens siluett och ett landmärke för Stockholm och Sverige. Här har alla stora evenemang ägt rum sen 1989 och idag är det en av Sveriges mest älskade och besökta arenor. Den 19 Maj 2021 fick arenan namnet Avicii Arena.

Strawberry Arena

De stora ögonblickens arena där fotbollsspelare avgör finaler och världsartister skapar magi. Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor med Svenska Herrlandslaget i Fotboll och AIK Fotboll som hemmalag.

Tele2 Arena

Tele2 Arena är en toppmodern multiarena och hemmaborgen för två av Stockholmslagen i fotbollsallsvenskan och de stora världsstjärnorna. Arenan har skjutbart tak, transparent fasad och prispokaler som ”Årets arena” i bagaget.

Södra Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla: samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Hovet

En av Sveriges mest anrika arenor invigdes redan 1955 – då som öppen arena vid namn Johanneshovs Isstadion. Taket tillkom 1963 och idag är det en multiarena som utöver många hockeymatcher också används flitigt för bland annat konserter.

Annexet

Samtidigt som Avicii Arena uppfördes, byggdes vår minsta arena Annexet som en direktansluten anläggning som i första hand var tänkt som en träningshall för områdets ishockeyklubbar. Idag är det en intim multiarena med stor flexibilitet.