Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har god kunskap om vad deras kunder råkar ut för i dag och vad som skapar oro och osäkerhet inför framtiden. Den kunskapen använder dem för att förebygga skador i livets alla skeden. Sedan flera år arbetar de aktivt med att förebygga och minska psykisk ohälsa bland unga. Som engagerad partner till Avicii Arena tar Trygg-Hansa initiativ till och stöttar en rad aktiviteter i syfte att bryta stigmatiseringen kring psykisk ohälsa.

I slutet av 2021 lanserades “För alla unga”, en kostnadsfri digital utbildning för högstadieelever som ger kunskap och verktyg för att må så bra som möjligt  under tonårstiden. Tusentals elever har redan tagit del av utbildningen som är framtagen i samarbete med ungdomar, lärare, experter och forskare. Utbildningen är anpassad till skolans läroplan och vår målsättning är att få in psykisk hälsa som en obligatorisk del på schemat i svenska skolan.

BAUHAUS

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har över 270 varuhus i 19 länder (Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungern, Island, Norge, Holland, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet, Luxemburg, Slovakien).

BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 21 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.

Tim Bergling Foundation

Klas Bergling och Anki Lidén startade stiftelsen Tim Bergling Foundation till minne av deras son Tim “Avicii” Bergling efter hans bortgång 20 april 2018.

Tim Bergling Foundation arbetar förebyggande inom områdena psykisk ohälsa och suicid bland barn, unga och unga vuxna. Stiftelsen stödjer projekt och initiativ, samt organisationer som ägnar sig åt forskning och förebyggande åtgärder mot psykisk ohälsa och självmord.

Strawberry

Sedan den 12 Juli, 2024 är Strawberry arenans officiella namnrättighetspartner.

Strawberry är en portal till ett brett utbud av hotell, mötes- och konferensfaciliteter, restauranger och spa, samt unika förmåner och partnerskap för medlemmarna. Med över 225 hotell i Norden erbjuder man hotellkedjorna Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® och Clarion Collection® Hotel och fler än 40 fristående hotell. Genom app och webbsida får gäster och medlemmar tillgång till ett universum av möjligheter, med löftet om att göra livet mer meningsfullt, fyllt av spännande upplevelser.

Tele2

Tele2 är arenans självklara namn- och huvudpartner. Sen starten 2013 har de bidragit med att förhöja och förlänga arenaupplevelsen för besökarna genom att koppla samman live med moderna, mobila tjänster.

Som operatör spelar de en viktig roll i och med att allt kopplas upp och kopplas ihop. Ju mer deras kunder är online med sina mobiler desto mer vill de uppleva live.