Partners

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har god kunskap om vad deras kunder råkar ut för i dag och vad som skapar oro och osäkerhet inför framtiden. Den kunskapen använder dem för att förebygga skador i livets alla skeden. Sedan flera år arbetar de aktivt med att förebygga och minska psykisk ohälsa bland unga. Som engagerad partner till Avicii Arena tar Trygg-Hansa initiativ till och stöttar en rad aktiviteter i syfte att bryta stigmatiseringen kring psykisk ohälsa.

I slutet av 2021 lanserades “För alla unga”, en kostnadsfri digital utbildning för högstadieelever som ger kunskap och verktyg för att må så bra som möjligt  under tonårstiden. Tusentals elever har redan tagit del av utbildningen som är framtagen i samarbete med ungdomar, lärare, experter och forskare. Utbildningen är anpassad till skolans läroplan och vår målsättning är att få in psykisk hälsa som en obligatorisk del på schemat i svenska skolan.

Till utbildningen
trygghansa_logo

BAUHAUS

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har över 270 varuhus i 19 länder (Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungern, Island, Norge, Holland, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet, Luxemburg, Slovakien).

BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 21 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.

Till Bauhaus
bauhaus_logo

Tim Bergling Foundation

Klas Bergling och Anki Lidén startade stiftelsen Tim Bergling Foundation till minne av deras son Tim “Avicii” Bergling efter hans bortgång 20 april 2018.

Tim Bergling Foundation arbetar förebyggande inom områdena psykisk ohälsa och suicid bland barn, unga och unga vuxna. Stiftelsen stödjer projekt och initiativ, samt organisationer som ägnar sig åt forskning och förebyggande åtgärder mot psykisk ohälsa och självmord.

Till Tim Bergling Foundation
TBF_tim

Swedbank

Swedbank är sedan 2007 arenans namnsponsor, och i mars 2012 skänkte de namnrätten till den ideella stiftelsen Friends.

Swedbank har länge varit engagerade i arbetet mot mobbning och aktivt stöttat Friends arbete, och det var som ett led i samarbetet som de lät skänka namnrätten. Det här gör att våra arrangörer och partners kan addera en social dimension till sitt engagemang hos oss.

Med 7,3 miljoner privatkunder och 553 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken på hemmamarknaderna.

Till Swedbank
Group 3

Friends

Friends är en barnrättsorganisation utan vinstsyfte som vill skapa en värld utan mobbning. Ett samhälle där barn växer upp i trygghet och jämlikhet. Där inget barn somnar ledsen, vaknar med ångest eller går hemifrån med en klump i magen.

Tanken med att skänka namnrätten till Friends var att Nationalarenan skulle bli en fysisk manifestation mot mobbning, och vara symbol för det självklara: inget barn ska utsättas för mobbning och diskriminering.

Till Friends
friends_logo

Tele2

Tele2 är arenans självklara namn- och huvudpartner. Sen starten 2013 har de bidragit med att förhöja och förlänga arenaupplevelsen för besökarna genom att koppla samman live med moderna, mobila tjänster.

Som operatör spelar de en viktig roll i och med att allt kopplas upp och kopplas ihop. Ju mer deras kunder är online med sina mobiler desto mer vill de uppleva live.

Till Tele2
Tele2_obegransad
Swedbank_
th
bh
t2
GLOBAL_BLOCK_norrlands_guld-1
partners-logo-jobtalent
partners-logo-menigo
partners-logo-bmw
partners-logo-cocacola-1
partners-logo-konsumentforeningen-1
partners-logo-amex-1
partners-logo-Coor_sida _ny
partners-logo-expressen-1
partners-logo-axs-1
partners-logo-avarn-1
partners-logo-neh-1
partners-logo-LofbergsLila-1
Webb_Taxisthlm
partners-logo-fazer-1
Coreit
partners-logo-mixmegapol-1
partners-logo-booenergi-1
partners-logo-sundlings
partners-logos-informationsteknik
partners-logo-jagermeister
partners-logos-convini

Våra CSR-partners

Friends_engagemang_2560x1706

Friends

Vi är stolt partner till barnrättsorganisation Friends. Med stöd av Swedbank är Friends Arena namngiven efter stiftelsen, med syftet att arenan skulle bli en fysisk manifestation mot mobbning, och vara symbol för det självklara: inget barn ska utsättas för mobbning och diskriminering.

Läs mer
MSD_engagemang_2560x1706

Min Stora Dag

Vi stödjer sen många år Min Stora Dag som arbetar med att uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år kan över 200 barn bland annat uppleva evenemangen hos oss i egen loge.

Läs mer